RELX (Reed Elsevier) aandelen kopen

RELX (ook bekend als Reed Elsevier) is een Nederlands/Engels bedrijf dat in 1993 is ontstaan uit de fusie tussen uitgeverijen Reed en Elsevier. Wil je beleggen in Reed Elsevier? Op deze pagina zie je direct waar je het beste Reed Elsevier aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de laatste koers van Reed Elsevier raadplegen.

Waar kan je Reed Elsevier aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomst van het aandeel Reed Elsevier? Dan kan je erin investeren door aandelen RELX te kopen! Boeken worden steeds vaker online gelezen. Toch worden veel studieboeken nog steeds fysiek gekocht. Wanneer je gelooft in de toekomst van een bedrijf als Reed Elsevier, dan kan je het kopen van RELX aandelen overwegen.

Hieronder zie je een overzicht van de brokers waar je Reed Elsevier aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor RELX. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
DEGIRO-review-logo€2 + 0,03% voor RELX
BinckBank logo€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
ING beleggen€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
ABN-Amro€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
Rabobank€5 + 0,06% service fee

Hoe kan je actief beleggen in RELX (Reed Elsevier)?

Bij Plus500 kan je als particulier zelf handelen in CFD-aandelen Reed Elsevier. Je hebt binnen de software de mogelijkheid om te kopen of om te verkopen. Hierdoor kan je speculeren op zowel stijgende als dalende koersen van het aandeel RELX.

Eigenlijk is beweging dus het enige wat je nodig hebt om resultaten te behalen. Door het constante spel van vraag en aanbod, verandert de prijs van een aandeel steeds. Wil je de actieve handel in Reed Elsevier ook gratis uitproberen? Dan kan bij Plus500 met een gratis demo! Klik op de onderstaande knop om een account te openen:

72% van de retail beleggers verliest geld.

Wat is de actuele koers van RELX?

De koers van het aandeel Reed Elsevier verandert elke dag. Hieronder kan je de actuele koers van het CFD-aandeel RELX bekijken. Door de koers goed te bestuderen kan je bepalen wat een goed moment om te kopen of verkopen is:

Onderdelen Reed Elsevier

Elsevier is een wetenschappelijke, technische en medische uitgeverij. Tot 2002 heette de uitgever van wetenschappelijke literatuur Elsevier Science en werd toen omgedoopt tot Elsevier. Ze geven ongeveer 2.000 wetenschappelijke, technische en medische tijdschriften uit en meer dan 20.000 boektitels.

LexisNexis is een online uitgeverij van onder meer juridische literatuur.

Reed Business is gericht op de zakelijke markt en uitgever van diverse vakbladen zoals De Accountant, Distrifood, Misset Horeca en Boerderij. Daarnaast geven ze ook weekbladen uit zoals het opinieweekblad Elsevier.

Reed elsevier

Geschiedenis

In 1894 richtte Albert E. Reed een krantenpapier fabriek op in Tovil Mill in het Engelse Kent. Dit bedrijf zou uitgroeien tot Reed International PLC. In 1903 was het bedrijf uitgegroeid tot Reed NV. Door vele overnames en fusies is het bedrijf uitgegroeid tot een breed scala aan activiteiten.

Voorbeelden van deze activiteiten waren de productie van papier en verpakkingen, de productie van bouw- en decoratieve producten en het publiceren van kranten, boeken en tijdschriften. Later is Reed International zich meer en meer gaan concentreren op haar publicatie en informatie bedrijven. In 1987 werd haar laatste productiebedrijf afgestoten.

Door in 1880 de belangen van een aantal Nederlandse uitgeverijen en boekverkopers te  bundelen heeft Jacobus George Robbers de basis gelegd voor wat uit zou groeien tot Elsevier NV. De naam werd ontleend aan een 16e eeuwse familie van boekverkopers en drukkers.

In 1993 zijn beide bedrijven gefuseerd tot Reed Elsevier NV of ook wel RELX.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *