New Gold aandelen kopen

New Gold is actief in de mijnbouw. Het wordt wel een goudmijnbedrijf genoemd. In de door het bedrijf geëxploiteerde mijnen wordt echter ook zilver en koper gevonden. Dit multinationale bedrijf is actief in de VS, Mexico, Canada, Zuid-Amerika (Chili en Brazilië) en Australië. De activiteiten van New Gold zijn het onderzoeken en het exploiteren van mijnen. Het  hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Toronto, Canada. Wil je beleggen in New Gold aandelen? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om zelf New Gold aandelen te kopen. Ook kan je hier de actuele koers van New Gold aandelen raadplegen.

Hoe kan je actief beleggen in New Gold?

Ben je een meer actieve belegger? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een partij waar je snel New Gold aandelen kunt verhandelen. Een goede manier om actief te beleggen in New Gold is door gebruik te maken met CFD’s. Met CFD’s kan je namelijk inzetten op stijgende en dalende koersen. Een goede partij om te beleggen met CFD’s is Plus500. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen bij deze partij (76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's):

Plus500 aanmelden

Waar kan je New Gold aandelen kopen?

Wil je New Gold aandelen kopen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! We hebben de brokers alwaar je het voordeligst New Gold aandelen kunt kopen voor je op een rijtje gezet. De koers van een aandeel New Gold hangt sterk samen met de algemene marktontwikkelingen. Nemen de prijzen van de grondstoffen waar New Gold naar zoekt toe? Dan kan de koers in de toekomst zomaar toenemen. Voordat je New Gold aandelen koopt, is het dan ook verstandig om na te gaan hoe de economie ervoor staat. Hieronder kan je zien bij welke brokers je New Gold aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel New Gold Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €0,50 + $0,004 voor New Gold Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen $0,01 met $5 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van New Gold?

 

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het CFD aandeel New Gold? In de onderstaande grafiek zie je de actuele koers van New Gold aandelen. Met de knoppen kan je direct een positie openen.

Niet alleen maar goud

In de door New Gold geëxploiteerde mijnen wordt niet alleen maar goud gevonden. Er zijn mijnen waar meerdere metalen worden aangetroffen. Zo zijn er in de mijn New Afton miljoenen ponden goud en koper te vinden. New Gold produceert er vanaf 2012 goud en koper. De mijn Serro San  Pedro bevat een aanzienlijke hoeveelheid goud en zilver. Hier wordt dus goud en zilver geproduceerd.

New Gold

New Gold is het resultaat van fusies

De geschiedenis van New Gold begint in 1980. Het bedrijf is nu echter een heel ander bedrijf. Het  huidige bedrijf is namelijk het resultaat van fusies. Het huidige bedrijf ontstond in 2008. Toen fuseerden de bedrijven Metallic Resources, Peak Gold Ltd. En Bob Golding. Deze CEO van Peak Gold was ook de eerste CEO van New Gold. In 2009 werd door New Gold het bedrijf Western Goldfields verworven.

De mijnen van het bedrijf

Het bedrijf heeft vier operationele mijnen:

De goudmijn Mesquite Gold. Deze mijn werd bij de fusie on 2009 overgenomen van Western Goldfields. De mijn, die te vinden is in Imperial County, Californië, lis goed voor 45% van de totale productie van New Gold.

Cerro San Pedro is een goud- en zilvermijn. Deze mijn is te vinden in de Mexicaanse staat San Luis Potosi. In 2005 werd deze mijn door Mexicaanse rechters gezien als illegaal. Sindsdien wordt er zonder een geldige vergunning in de mijn gewerkt.

In de Peak Gold Mines is goud, koper en lood te vinden. Deze mijn is gelegen in het Cobar Gold Field van NSW Australia. De mijn is vanaf 1992 in gebruik.

In de mijn New Afton wordt goud, zilver en koper gevonden. Deze mijn bevindt zich op dezelfde plaats als de oude Afton mijn. De New Afton is te vinden 10 kilometer ten westen van Kamploops, British Columbia. De mijn is vanaf 2012 actief.

New Gold in cijfers

In het vierde kwartaal van 2019 had New Gold een omzet van 138,8 miljoen dollar. De nettowinst na Belastingen was 0,3 miljoen dollar.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment