Regeneron aandelen kopen

Regeneron is een farmaceutisch bedrijf dat al verschillende interessante medicijnen heeft ontwikkeld. Regeneron onderzoekt daarnaast ook een nieuw, potentieel middel tegen het coronavirus. Wil je zelf Regeneron aandelen kopen? In dit artikel bekijken we hoe je de beste resultaten kunt behalen met beleggingen in Regeneron.

Hoe kan je actief beleggen in Regeneron?

Een aandeel als Regeneron kan erg volatiel zijn: wanneer er nieuws rondom nieuwe medicijnen uitkomt, kan de koers van het aandeel plotseling fors stijgen. Wanneer een nieuw medicijn wordt afgekeurd, dan kan de koers juist dalen. Als actieve belegger of handelaar kan je inspelen op dit soort ontwikkelingen.

Een goede broker waar je kunt profiteren van de volatiliteit van het CFD-aandeel Regeneron is Plus500. Bij Plus500 kan je beleggen geheel gratis & zonder risico proberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo te openen bij Plus500:

Plus500 aanmelden

Hoe kan je Regeneron aandelen kopen?

Denk je dat Regeneron in de toekomst nog betere resultaten gaat neerzetten? Dan kan het slim zijn om te investeren in het bedrijf door de aandelen voor de lange termijn te kopen. Dit kan je goed doen bij eToro, aangezien deze broker geen vaste commissies berekend voor Amerikaanse aandelen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij eToro:

eToro aanmelden

Wat is de aandelenkoers van Regeneron?

Wil je weten hoe de aandelenkoers van Regeneron het doet? In de onderstaande grafiek zie je tegen welke prijs je CFD-aandelen Regeneron kunt kopen verkopen:

Is het verstandig om te investeren in Regeneron?

Regeneron wordt vaak in het rijtje met bedrijven gezet die vanwege het coronavirus plotseling goede resultaten neerzetten. Toch is het bedrijf hier niet volledig van afhankelijk: Regeneron heeft voldoende andere producten ontwikkelt om een interessante investering te zijn. Dit zie je ook aan de prestaties van het aandeel: het bedrijf is een stuk minder volatiel dan bijvoorbeeld Novavax dat ruim 4000% in waarde steeg, maar later weer 30% in waarde daalde.

Een corona medicijn kan dus positief uitpakken voor Regeneron, maar ook zonder een nieuw medicijn profiteert het bedrijf van winstgevendheid. Je kunt een investering in Regeneron dus zeker overwegen.

In het kort over Regeneron

Het hoofdkantoor van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Regeneron Pharmaceuticals bevindt zich in Eastview. Deze stad in de Amerikaanse staat Tennessee ligt in de buurt van New York. Het bedrijf, dat slechts één bedrijfssegment kent, houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van medicijnen.

Medicijnontwikkelingen van Regeneron

Regeneron werd opgericht in 1998 en is ondertussen uitgegroeid naar een bedrijf met meerdere vertakkingen. Regeneron is wereldwijd bekend als ontwikkelaar van diverse medicijnen voor ernstige en levensbedreigende ziekten. Door het op de markt brengen van baanbrekende recepten als een VEGF-remmer en een interleukine blokker wordt Regeneron gezien als een bedrijf dat zijn vak beheerst.

Het bedrijf doet nu studie naar het cynatine en naar recepten met als basis tyrosine kinase. Bij dit bedrijf, dat nauwe banden heeft met onder andere de farmaceuten Bayer en Sanofi, werken wereldwijd ruim 6.000 mensen.

Wanneer je een belegging in Regeneron overweegt, is het belangrijk om de medicijnontwikkelingen van het bedrijf goed in de gaten te houden. Zodra het Regeneron lukt om een nieuw, veelbelovend medicijn naar de markt te brengen dan kan de aandelenkoers flink stijgen. Dit kan een interessant moment zijn om Regeneron aandelen te kopen.

Wil je beleggen in Regeneron? Dat kan! Het bedrijf staat als REGN genoteerd op de Amerikaanse Nasdaq.

Ontwikkeling van middel tegen het corona

De Amerikaanse farmaceut Regeneron is bezig met het ontwikkelen van een mogelijk middel tegen het COVID-19-virus. Het bedrijf ontving van de Amerikaanse overheid een bestelling van dit middel ter waarde van 450 miljoen dollar. Het middel, een cocktail tegen antivirale antistoffen, wordt momenteel getest.

Getest wordt of het middel gebruikt kan worden om patiënten die besmet zijn met het COVID-19-virus te behandelen en of het middel een besmetting met dit virus kan voorkomen. Sinds voorjaar 2020 heeft het bedrijf de productie van dit middel voor eigen risico opgevoerd. Door de bestelling van de Amerikaanse overheid kan het bedrijf de productie nog verder opvoeren. Als het middel na de klinische testfase op de markt wordt toegelaten, dan is het middel  dus direct op grote schaal beschikbaar.

Dit soort ontwikkelingen kunnen een sterke invloed uitoefenen op de beurskoers. Wanneer je een belegging in het bedrijf overweegt, dan is het verstandig om hier goed op te letten.

Experimentele coronabehandeling van Trump

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump positief getest werd op het  coronavirus werd hij onder andere behandeld met een experimentele cocktail van synthetische antilichamen. De president kreeg een dosis van 8 mm van het door het bedrijf Regeneron ontwikkelde experimentele  medicijn REGN-COV2. Na zijn snelle genezing prees hij Regeneron de hemel in: het aandeel staat in oktober 2020 ruim 60% hoger dan begin 2020.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!