Aperam aandelen kopen

Aperam is een multinational, actief in meer dan 30 landen, gespecialiseerd en toonaangevend in roestvrij staal, elektrisch en speciaal staal. Het bedrijf is opgedeeld in 3 divisies: Stainless & Electrical Steel, Service & Solutions en Alloys & Specialties. Aperam is van mening dat ze door hun passie, flexibiliteit en vindingrijkheid de macht en de kennis hebben om de wereld te kunnen veranderen.

Hoe kan je actief beleggen in Aperam?

Wist je dat je zelf actief kunt handelen in het aandeel Aperam? Bij de broker Plus500 kan je eenvoudig posities openen op dit CFD aandeel. Je kan vervolgens voorspellen dat de koers gaat stijgen of dalen. Met actieve handel kan je dus ongeacht de marktsituatie de juiste orders plaatsen.  Door de juiste analyses uit te voeren kan je op de korte termijn dus goede resultaten behalen met beleggingen in Aperam.

Wil je de mogelijkheden van beleggen in Aperam zelf uitproberen zonder risico? Dan kan met de gratis demo! Gebruik de onderstaande knop om een gratis account te openen :

Plus500 aanmelden

Waar kan je Aperam aandelen kopen?

Wil je aandelen Aparam kopen? Heb je vertrouwen in de economie en de wereldwijde vraag naar roestvrij staal? Dan kan je een investering zeker overwegen. Je kan aandelen voor de lange termijn kopen bij een broker. Wereldwijd is eToro één van de meest populaire brokers. Bij deze brokers betaal je namelijk helemaal geen transactiekosten over Nederlandse aandelen. Wil je beleggen uitproberen met een demo bij deze partij? Gebruik dan de onderstaande knop:

etoro aanmelden

Hieronder kan je zien bij welke brokers je in Aperam kunt beleggen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel Aperam Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €2 + 0,038% voor Aperam Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Aperam? 

Ben je op zoek naar de actuele koers van het bedrijf Aperam? Dan ben je hier aan het goede adres. Hieronder zie je een grafiek met de actuele CFD koers van het aandeel Aperam. Wanneer je wilt kan je zelf posities openen op het aandeel door gebruik te maken van de knoppen. 

Ontstaan Aperam op de beurs

Aperam is afgesplitst van het grote ArcelorMittal. Deze opsplitsing gebeurde in januari 2011. Elke aandeelhouder van ArcelorMittal ontvang één aandeel voor elke twintig aandelen ArcelorMittal.

Aperam

Resultaten Aperam

De afgelopen jaren is het verkoopvolume van Aperam flink gestegen. Ze hebben aardig wat personeel laten gaan, wat de kosten natuurlijk drukt. Dit is te zien in de nettoresultaten die tussen 2014 en 2019 flink gestegen zijn. Het bedrijf was enkele jaren verliesgevend, maar heeft dit kunnen verbeteren. Heb je vertrouwen in de toekomstige resultaten van Aperam? Dan kan je het kopen van Aperam aandelen zeker overwegen!

Koersverloop Aperam

Aperam is een sterk cyclisch aandeel. Het bedrijf produceert roestvrij staal en de vraag naar dit type staal wisselt sterk afhankelijk van de economische situatie. De vraag naar grondstoffen neemt immers af wanneer het economisch slechter gaat.

Momenteel is nog ruim 40% van de aandelen in handen van de familie Mittal. Doordat het bedrijf zich los heeft gemaakt van ArcelorMittal kan het zelfstandiger beslissingen maken. Dit kan zomaar gunstig zijn voor de toekomstige koers van het aandeel Aperam. Overweeg jij om aandelen Aperam te kopen?

Capaciteit Aperam

 

 Aperam heeft een capaciteit van 2,5 miljoen ton platte roestvrij staal in Europa en Brazilië (27% van de omzet per segment in 2009).  Ze verkopen bijna 2 miljoen toen per jaar. Ze zijn als producent ook marktleider in speciale producten met een hoge toegevoegde waarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektrische stalen en nikkellegeringen.

Het succes van Aperam

Aperam heeft een uniek en sterk geïntegreerde distributie, verwerking en dienstverleningsnetwerk en een uniek vermogen om roestvaste en speciale producten te produceren van goedkope biomassa (houtskool). Het industriële netwerk is geconcentreerd in 6 grote fabrieken in België, Frankrijk en Brazilië.

Daarnaast kunnen ze profiteren van hun sterk geïntegreerde netwerk van 19 centers, 10 transformatie faciliteiten (gelaste buizen, precisie strips en platte staven) en 30 verkoopkantoren. In totaal heeft het bedrijf 9.800 medewerkers.

Het bedrijf is opgedeeld in 3 divisies: Stainless & Electrical Steel, Service & Solutions en Alloys & Specialties. Aperam is van mening dat ze door hun passie, flexibiliteit en vindingrijkheid de macht en de kennis hebben om de wereld te kunnen veranderen.

Unieke kenmerken

Aperam is uniek doordat ze een wereldwijde toonaangevende producent zijn van roestvrij en speciaal stalen producten. Daarnaast hebben ze een lange-termijn groeipotentieel van de roestvrij en speciaal staal industrie hebben. Ook zijn ze bekend door de toonaangevende R&D capaciteiten en een effectief werkkapitaal- en risicomanagement.

Ze werken continu aan verbetering en hebben de mogelijkheden en de capaciteit om van low-cost houtskool roestvrij en speciaal staal te produceren. Daarnaast zitten ze door hun wereldwijde geïntegreerde distributienetwerk altijd in de buurt van hun klanten. 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment