fbpx

Beleggen in Aperam: bedrijfsinformatie & actuele koersen

AperamAperam is een multinational, actief in meer dan 30 landen, gespecialiseerd en toonaangevend in roestvrij staal, elektrisch en speciaal staal. Het bedrijf is opgedeeld in 3 divisies: Stainless & Electrical Steel, Service & Solutions en Alloys & Specialties. Aperam is van mening dat ze door hun passie, flexibiliteit en vindingrijkheid de macht en de kennis hebben om de wereld te kunnen veranderen.

Zelf handelen in Aperam?

Wist je dat je veel geld kunt verdienen door zelf te handelen in het aandeel Aperam? Bij de broker Plus500 kan je eenvoudig posities openen op dit CFD aandeel en daarmee geld verdienen. Bij deze broker kan je zelf aangeven of je denkt dat de koers van het aandeel Aperam gaat stijgen of dalen. Hierdoor kan je zelf geld verdienen op de beurs door het uitvoeren van analyses op het aandeel, dit is niet alleen heel erg spannend maar ook nog eens erg winstgevend! Bekijk hieronder de actuele koers en koop of verkoop het aandeel direct!

Capaciteit Aperam

Aperam heeft een capaciteit van 2,5 miljoen ton platte roestvrij staal in Europa en Brazilië (27% van de omzet per segment in 2009). Ze zijn als producent ook marktleider in speciale producten met een hoge toegevoegde waarde, met inbegrip van elektrische stalen en nikkellegeringen.

Het succes van Aperam

Aperam heeft een uniek en sterk geïntegreerde distributie, verwerking en dienstverleningsnetwerk en een uniek vermogen om roestvaste en speciale producten te produceren van goedkope biomassa (houtskool). Het industriële netwerk is geconcentreerd in 6 grote fabrieken in België, Frankrijk en Brazilië.

Daarnaast kunnen ze profiteren van hun sterk geïntegreerde netwerk van 19 centers, 10 transformatie faciliteiten (gelaste buizen, precisie strips en platte staven) en 30 verkoopkantoren. In totaal heeft het bedrijf bijna 11.000 medewerkers.

Unieke kenmerken

Aperam is uniek doordat ze een wereldwijde toonaangevende producent zijn van roestvrij en speciaal stalen producten, een lange-termijn groeipotentieel van de roestvrij en speciaal staal industrie hebben, toonaangevende R&D capaciteiten hebben en een effectief werkkapitaal- en risicomanagement hebben. Ze werken continu aan verbetering en hebben de mogelijkheden en de capaciteit om van low-cost houtskool roestvrij en speciaal staal te produceren. Daarnaast zitten ze door hun wereldwijde geïntegreerde distributienetwerk altijd in de buurt van hun klanten.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €1000 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!