fbpx

Beleggen in Fugro: bedrijfsinformatie & koers

FugroFugro staat voor Funderingstechniek en Grondmechachina en is een Nederlands bedrijf. Ze verzamelen en interpreteren gegevens over de oppervlakte van de aarde en van de zeebodem. Fugro geeft hierop adviezen over het algemeen ten behoeve van de olieindustrie en gasindustrie, de mijnbouw en de bouw. Ze zijn actief over de gehele wereld, zowel op zee, op het land als vanuit de lucht. Het hoofdkantoor staat in Leidschendam.

In Fugro beleggen

Wil je CFD aandelen Fugro kopen? Dat kan bij de broker Plus500! De bedrijfsactiviteiten van Fugro zijn vrij specifiek en de vaardigheden van het bedrijf worden over de gehele wereld gebruikt. Ook in slechtere tijden kan je geld verdienen met aandelen van Fugro, bij de broker Plus500 is het namelijk mogelijk om door short te gaan geld te verdienen wanneer de koers daalt. Bekijk op deze pagina de actuele koers in de onderstaande grafiek en lees de verdere achtergrondinformatie.

Fugro staat voor technologische ontwikkelingen en kwaliteit die ze dan ook ten volle benutten waardoor ze een vooraanstaande plaats in de markt hebben veroverd.  Ze hebben dan ook niet voor niets een zeer sterke nationale en internationale marktpositie.

Beursnotering

Fugro is opgericht in 1962 en ze zijn aan de Euronext NV in Amsterdam genoteerd sinds 1992 en sinds 2008 ook aan de AEX. In 2003 hebben ze Thales GeoSolutions overgenomen waardoor Fugro ruim 275 kantoren in meer dan 50 landen heeft en in totaal meer dan 8.000 werknemers.

Organisatorisch bestaat Fugro uit 3 divisies: Geotechniek, Survey en Geoscience. De afgelopen jaren stond Fugro op een 5e plaats qua grootte van advies- en ingenieursbureaus in heel Europa en wereldwijd zelfs op een verdienstelijke 11e plaats.

Kennis en technologie

De feitelijke werkzaamheden van Fugro zijn het voorzien in de kennis, de technologie, de mensen en het materieel die nodig zijn ter ondersteuning van de exploratie, productie en transport van alle natuurlijke grondstoffen op de wereld. Daarnaast voorzien ze hun opdrachtgevers ook van technische data en informatie die nodig zijn om bouwwerken en infrastructuur op een veilige, betrouwbare en efficiënte wijze te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €175 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!