Kingfisher aandelen kopen

Kingfisher is een Engelse multinational met het hoofdkantoor in Londen. Het bedrijf heeft verschillende bekende merken: denk hierbij bijvoorbeeld aan B&O, Costorama, Brico Dépot en Screwfix. Kingfisher staat genoteerd aan de London Stock Exchange waar je de aandelen kunt kopen. Wil je beleggen in een grote doe het zelf partij? Dan kan je een investering in Kingfisher zeker overwegen! Je kan op deze pagina ook de laatste koersgegevens opvragen.

Hoe kan je actief beleggen in Kingfisher aandelen?

Sommige beleggers kiezen er voor om actief te beleggen in een bedrijf als Kingfisher. Op die manier kan je beter inspelen op de laatste ontwikkelingen. Is er bijvoorbeeld sprake van een crisis? Dan is het handig om snel je aandelen te kunnen verkopen. Een goede partij om actief te beleggen in Kingfisher CFD’s is Plus500. Je kan de mogelijkheden geheel gratis & zonder risico uitproberen met een demo:

Plus500 aanmelden

Waar kan je Kingfisher aandelen kopen?

Denk je dat Kingfisher zich goed heeft voorbereid op de toekomst? Ze hebben de organisatie flink aangepast en zijn ook online steeds actiever. Dit kan natuurlijk een positieve invloed hebben op de bedrijfsvoering van het bedrijf.

Denk je erover na om Kingfisher aandelen te kopen? Dan kan eToro een goede keuze zijn. Bij eToro betaal je namelijk geen transactiekosten wanneer je aandelen koopt. Gebruik de onderstaande knop om direct een rekening te openen:

etoro aanmelden

Hieronder zie je bij welke brokers je het voordeligst Kingfisher aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor aandeel Kingfisher Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 4 + 0,05% voor Kingfisher Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,1% met 9GBP minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Kingfisher?

Ben je benieuwd naar de laatste koers van het bedrijf Kingfisher? In de onderstaande grafiek zie je direct de CFD koers van Kingfisher. Ook kan je door middel van de knoppen een positie openen op het aandeel.

Over Kingfisher

Kingfisher is een serieuze speler binnen de doe het zelf wereld. Ze bedienen particulieren en bedrijven. De bekende merken van Kingfisher zijn B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix and Koisher is eeçtaş.  Er zijn 77.000 mensen die in 1326 winkels werken in 9 landen. 

Binnen het bedrijf is veel kennis aanwezig om de thuisverbeteringsprojecten eenvoudiger te maken. Het beste resultaat is belangrijk, wat natuurlijk geheel afhankelijk is van de behoeften van de mensen. Hoe leven de mensen? In welke verschillende soorten woningen wonen ze? Welke behoeften zijn er om de woningen te verbeteren?

Denk je dat Kingfisher goed weet in te spelen op de vraag van de markt? Dan kan je het kopen van Kingfisher aandelen zeker overwegen!

Kingfisher

Het transformatieplan van Kingfisher

In 2015 zag Kingfisher veel kansen om als één groot bedrijf te gaan werken. De wereldwijde aansturing en de lokale werkmaatschappijen gingen hand in hand samenwerken om concurrerender en efficiënter te worden. Door de nieuwste technieken te gebruiken was het mogelijk om een naadloze klantervaring te krijgen. Digitale mogelijkheden zorgden voor een inspirerende winkelervaring. De klant kan nog beter alles ontwerpen en de producten gebruiken.

Schaalgrootte en uniformiteit

De schaalgrootte werd door de transformatie veel beter benut. Er is een uniform en toonaangevend productaanbod samengesteld. De focus start bij de klant: met de transformatie moeten de wensen van de klanten nog centraler komen te staan. Deze insteek zal leiden tot meer groei en winst. Ook door gedeelde opslagruimte te gebruiken ontstaan er besparingen. Zo heeft men de laatste drie jaar 100 miljoen euro bespaart door een gedeeld distributiecentrum in Polen te gebruiken. 

Denk je dat het Kingfisher lukt om dit soort slimme besparingen door te blijven voeren? Dan kan het zomaar verstandig zijn om te investeren in Kingfisher door aandelen te kopen!

Online kansen

Door de transformatie zijn er ook online kansen ontstaan voor de Kingfisher groep. Ze behalen nu zeven procent van hun omzet uit de online verkopen. Op de lange termijn is de verwachting dat dit nog verder door zal groeien doordat steeds meer mensen via het internet winkelen. Denk je dat het Kingfisher lukt om meer winst te realiseren via het internet? Dan kan online beleggen in Kingfisher zomaar een aantrekkelijke optie zijn.

Gedachten van de nieuwe baas bij Kingfisher

De nieuwe baas is nog erg kritisch op de organisatiestructuur en haar complexiteit. Er zijn nog verschillende problemen die overwonnen moeten worden. De nieuwe baas is een Carrefour veteraan: Thierry Garnier. Hij heeft de taak om de weg omhoog te vinden. De langzame implementatie van nieuwe producten, te weinig marketing en andere uitdagingen in Frankrijk zijn de belangrijkste punten om aan te pakken.

Analisten speculeren

Er zijn verschillende analisten die speculeren over het opbreken van de groep. Het zou zo een minder aantrekkelijke overnamekandidaat zijn. De verwachting is echter niet dat dit gebeurt, gezien het transformatieplan en de schaalvoordelen die juist ontstaan door vanuit een groep te werken.

Het is belangrijk dat Kingfisher snel duidelijk schept en de weg omhoog weer gaat vinden. Ze zijn actief in een conjunctuurgevoelige sector, waardoor de economische situatie een grote invloed heeft op de bedrijfsresultaten. Door de activiteiten te spreiden over meerdere landen wordt het bedrijf minder afhankelijk van één specifieke markt. 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!