Beleggen in Zweden

Denk je erover om te beleggen in Zweden door Zweedse aandelen te kopen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Hier vind je informatie over verschillende Zweedse bedrijven. Ook zie je hier overzichtelijk bij welke brokers je het goedkoopste Zweedse aandelen kunt kopen.

Waar kan je Zweedse aandelen kopen & verkopen?

Wanneer je gaat beleggen in Zweden, wil je dit natuurlijk doen bij een goedkope partij. Maar wat is nu een voordelige optie?

Wanneer je actief wilt beleggen is Plus500 een goede optie. Je kan bij deze broker door middel van CFD’s handelen in prijsverschillen op de beurs. Wil je de mogelijkheden geheel gratis en zonder risico uitproberen? Gebruik dan de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen (76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's):

Plus500 aanmelden

Je kan er ook voor kiezen om Zweedse aandelen te kopen bij een online broker. In de onderstaande tabel zie je bij welke brokers je dit het beste kunt doen:

Broker
DEGIRO aandelen €4 + 0,05% voor Zweden Meer informatie Aanmelden
Flatex aandelen kopen €0 voor Zweedse aandelen Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,15% met SEK 400 minimum Meer informatie Aanmelden
Tip: bekijk hier de openingstijden van de beurs van Zweden.

Ikea aandelen kopen

Ikea is van oorsprong een Zweedse multinationale groep. Het bedrijf ontwerpt en verkoopt onder andere kant-en-klare meubels, woonaccessoires en keukens. Dit Zweedse bedrijf werd in 1943 opgericht door de 17-jarige Ingvar Kamprad. Sinds 2008 is Ikea…

Lees meer: Ikea aandelen kopen