fbpx

Beleggen in Ahold: actuele koers & bedrijfsinformatie

AholdAhold is een sterke retail groep die internationaal opereert, waarbij sterke lokale consumentenmerken in zowel Europa als de Verenigde Staten worden gevoerd. Het hoofdkantoor van Ahold is gevestigd in Nederland. De core business van Ahold is de verkoop van heerlijk eten in hun supermarktketens.

Daarnaast opereert Ahold ook via andere kanalen en formules, waardoor hun klanten ten allen tijde, waar en wanneer ze maar willen, kunnen winkelen. Zij bieden hun klanten de best mogelijke waarde voor hun geld, het beste assortiment en de best mogelijke winkelervaring.

Zelf beleggen in Ahold

Wil je zelf beleggen in Ahold? Dat kan! Bij de broker Plus500 kan je eenvoudig het CFD aandeel Ahold kopen of verkopen. Wanneer je het aandeel koopt verdien je geld wanneer de koers stijgt en wanneer je het aandeel verkoopt verdien je geld wanneer de koers daalt.  Hierdoor kan je eenvoudig geld verdienen door te anticiperen op koersstijgingen en –dalingen. Op deze pagina vind je een grafiek met de actuele prijzen zodat je direct aandelen Ahold kunt kopen of verkopen.

Geschiedenis Ahold

In 1887 zijn Albert Heijn en zijn vrouw een kleine supermarkt in Oostzaan begonnen, welke ze voor hun trouwdag cadeau hebben gekregen van Albert’s vader. De verkoopleus van Albert Heijn senior in die dagen was: “goedkoop genoeg voor de man op straat en goed genoeg voor de miljonair.”. Deze formule bleek zo’n daverend succes te zijn, dat hij binnen 10 jaar meer dan 22 winkels had.

Heden ten dage is het nog steeds de visie van Ahold om al hun belanghebbenden, zowel klanten, medewerkers, leveranciers, aandeelhouders en de gemeenschappen die ze dienen een betere keuze te bieden, alsmede een betere prijs en een beter leven, elke dag opnieuw. In alles wat ze doen staat verantwoord handelen voorop.

Het huidige bedrijf

Inmiddels bestaat Ahold (Albert Heijn Holding) niet alleen meer uit de supermarktketen Albert Heijn. In Europa hebben ze de volgende merken: Albert Heijn, Etos, Gall&Gall, Albert.nl, bol.com, Albert, Hypernova, ICA en Pingo Doce. In America bezitten ze onder andere Stop&Shop, Giant, Martin’s en Peapod.

Dit komt wereldwijd neer op meer dan 3.000 winkels met meer dan 218.000 werknemers en boven de 30 biljoen euro omzet.

Bij Ahold zijn ze ervan overtuigd dat de sleutel tot hun succes ligt in de relaties die ze opbouwen met hun klanten waardoor ze blijven terugkomen.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €1000 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!