Boskalis aandelen kopen

Koninklijke Boskalis Westminster N.V., kortweg Boskalis, is de grootste baggermaatschappij ter wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Papendrecht, vlakbij Dordrecht. Denk je er over na om te investeren in aandelen Boskalis? Op deze pagina ontdek je waar je het beste aandelen Boskalis kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel vinden.

Hoe kan je actief beleggen in Boskalis?

Bij Plus500 kan je zelf beleggen in het baggerbedrijf Boskalis via CFD´s. Ook wanneer de tijden bagger zijn kan je goede resultaten behalen met het verhandelen van dit aandeel. Je kunt bij Plus500 namelijk short gaan waardoor je een positief resultaat kunt behalen bij dalende koersen. Je kan dus orders plaatsen tijdens economisch goede en economisch slechte tijden! Wil je actief handelen in Boskalis zonder risico uitproberen? Open dan een gratis demoaccount bij Plus500 door op de onderstaande knop te drukken:

Plus500 aanmelden

Waar kan je Boskalis aandelen kopen?

Boskalis is werkzaam in de internationale dienstverlening op het gebied van baggeren, droge infrastructuur en offshore energy. Via SMIT zijn ze ook actief in sleepdiensten en scheepsbergingen. Boskalis levert innovatieve totaaloplossingen voor grote maritieme uitdagingen wereldwijd.

Heb je vertrouwen in de internationale draagkracht van Boskalis? Dan kan je voor de lange termijn Boskalis aandelen kopen. Een goede broker om Boskalis aandelen te kopen is eToro. Bij eToro kan je namelijk geheel zonder transactiekosten in alle bekende Nederlandse aandelen handelen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis account te openen:

etoro aanmelden

Hieronder zie je een overzicht van de beste brokers waar je dit aandeel kunt aanschaffen: 

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor aandeel Boskalis Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 2 + 0,038% voor Boskalis Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Boskalis?

Ben je benieuwd hoe het aandeel Boskalis het doet? Hieronder kan je de actuele koers van het CFD-aandeel Boskalis opvragen. Je kan vervolgens ook direct beleggen in Boskalis door een CFD-aandeel te kopen of verkopen met de knoppen.

Hoe kan je beleggen in Boskalis aandelen?

Voordat je in Boskalis aandelen kunt investeren, moet je enkele stappen doorlopen. Je hebt voor het beleggen in Boskalis in ieder geval een account nodig bij een broker. Een broker is een bedrijf dat het mogelijk maakt voor consumenten om aandelen te kopen en verkopen. Het is belangrijk om goed op de transactiekosten te letten wanneer je een account aanmaakt bij een broker: die kunnen namelijk sterk verschillen bij verschillende partijen. Wil je weten wat de beste brokers zijn om Boskalis & andere Nederlandse aandelen te kopen? Klik dan hier om de verschillende brokers te vergelijken.

Nadat je een account hebt geopend, hoef je alleen maar het aandeel Boskalis te zoeken en selecteren. Je kunt vervolgens een kooporder op het aandeel plaatsen, waarna de aandelen worden toegevoegd aan je portfolio. Doe dit niet zonder erbij na te denken: zeker wanneer je op de lange termijn in aandelen wilt beleggen is het belangrijk om de cijfers goed te onderzoeken. Bekijk hoe de financiële prestaties van het bedrijf zijn en onderzoek of het Boskalis lukt om de concurrentie voor te blijven. Wanneer dit het geval is, kan het slim zijn om Boskalis aandelen te kopen.

Voornaamste activiteiten Boskalis

De belangrijkste activiteiten van Boskalis zijn landaanwinning, de aanleg en het onderhoud van havens en vaarwegen en het beschermen van kusten en oevers. Verder concentreren ze zich op projecten gericht op energie, havens en andere vormen van infrastructuur. De voornaamste opdrachtgevers voor Boskalis zijn oliemaatschappijen, havenexploitanten, verzekeraars, rederijen, mijnbouwbedrijven, internationale projectontwikkelaars en overheden.

In totaal zijn er ruim 14.000 werknemers in dienst bij Boskalis. De werkzaamheden van deze werknemers verspreiden zich over meer dan 75 landen in 6 werelddelen. Hun veelzijdige vloot bestaat dan ook uit het niet misverstane aantal van ruim 1.100 schepen en werktuigen.

Wel of niet beleggen in Boskalis?

Voordat je gaat beleggen in een aandeel, is het altijd belangrijk om voldoende onderzoek te doen. Zo is het verstandig om het nieuws erop na te slaan. Onderzoek of het bedrijf het in de afgelopen jaren goed heeft gedaan. Kijk ook naar de plannen van Boskalis voor de toekomst. Een bedrijf zonder een duidelijke visie is als een schip zonder kapitein.

Wanneer je actief gaat handelen kan je ook overwegen om technische analyse op het aandeel uit te voeren. Je gaat dan op zoek naar terugkerende patronen. Wanneer je hier goed op inspeelt kan je winst behalen met je investering in Boskalis. We geven je nog graag enkele belangrijke tips mee voordat je begint met jet verhandelen van het aandeel Boskalis:

  • Ga altijd met de trend mee, op die manier is je kans op succes het grootst!
  • Beleg alleen met geld dat je op de lange termijn kunt missen.
  • Wees geduldig: bij beleggen is geduld één van de belangrijkste dingen.
  • Maak een plan en volg het plan ook echt op!

Boskalis

Geschiedenis Boskalis

 In 1910 is de Fa. Kraaijeveld en Van Noordenne opgericht door 3 Sliedrechtse baggeraars. In de jaren 30 werd dit bedrijf omgezet van een VOF in een NV, waarna de naam werd gewijzigd in NV Baggermaatschappij Bos & Kalis. In de jaren daarna werd er een snelle groei doorgemaakt. In de jaren 80 kon een faillissement net worden voorkomen. Er dreigde een faillissement doordat er geen betaling kwam voor grote werkzaamheden die in Argentinië werden uitgevoerd.

In 1978 kreeg Boskalis het predicaat “Koninklijk”. In 2004 zijn de grootste aandeelhouders HAL Investments NV met 31% en Delta Lloyd met 5%. In 2007 steeg het aandeel sterk in waarde door diverse projecten in de Verenigde Staten.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!