Informatie over beleggen

geld verdienen met beleggenWil je ook gaan beginnen met beleggen of ben je al een professionele belegger? Dan ben je hier aan het juiste adres! Binnen deze kennisbank vind je interessante, leuke en nuttige artikelen die te maken hebben met beleggen.

Drie stappen tot succes

Beleggen is geweldig! Zie het als een spel waarmee je ontzettend rijk kan worden. Miljoenen mensen proberen de koers te voorspellen en beïnvloeden deze ook. Bij beleggen spelen psychologie, het laatste nieuws en technische analyses een belangrijke rol. Als beginnende belegger kan je echter al goede resultaten behalen door het toepassen van een uitgebalanceerde strategie waarbij je rekening houdt met de risico’s.

In onze CFD categorie lees je meer over de nieuwe manier van beleggen waarmee het mogelijk is om in onder andere gronstoffenForex, infexfondsen en aandelen te beleggen bij één van de vele brokers. Binnen ons broker overzicht kan je de beste brokers met elkaar vergelijken zodat je direct aan de slag kunt.

Beleggen in EOS

Lees meerEen cryptocurrency die het recent erg goed doet is EOS. In dit artikel kan je lezen wat de EOS precies is en ook bekijken we hoe je zelf kunt beleggen in EOS. Wat is EOS? De cryptocurrency EOS is het beste te vergelijken met Ehterum. Ook EOS kan… Lees meer..

Lees meer: Beleggen in EOS

Wat is rendement?

Lees meerje besluit een deel van jouw vermogen te beleggen, is het interessant om uit te rekenen welk rendement je hier ongeveer mee kunt behalen. Meer over het rendement van beleggingen, lees je op deze pagina. Zo lees je in dit artikel wat het rendement… Lees meer..

Lees meer: Wat is rendement?